Ferielejlighed

Lad os hjælpe dig

Når man lejer en ferielejlighed hos os, får men meget mere med i pakken, man får fred og ro og udkig til den skønne danske natur da vi ligger ude på landet. Fra lejlighederne er der en lille terrasse som vender mod vest og har derfor aftensolen.

Hver lejlighed har eget bad og toilet samt et lille tekøkken med køleskab og fryser, der er også et større fælles køkken i vores Schweizer hytte, hvor der også er mulighed for at sidde at Spies sammen med andre, eller tage maden med ud på terrasserne der er rundt om herude.

Grundig kommunikation fra start

I området er der en meget skøn natur og ca. 400 meter fra lejlighederne går kyst-til-kyst-stien og den går fra Vejle i øst til Esbjerg i vest, og der er 140 km lang på ruten oplever du skøn natur og det vilde dyre liv.

Der er 20 km til Billund hvor Legeland, Lego house og Lalandia ligger

God service

Når man ankommer, er der altid personlig betjening til at tage imod jer, og byde jer velkommen, og vise jer til rette hvor i skal bo under jeres ophold.

I får vist schweizerhytten og vores aktivitetsrum hvor der er spil for store og små i form af pool, bordtennis, bordfodbold og meget mere. Og når man bor hos, er det gratis at bruge aktiviteterne. Der er gratis internet og der er tv i 3 lejligheder.

null

Lejlighed 1

null

Lejlighed 2

null

Lejlighed 3

null

Lejlighed 4

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag på telefon (+45) 61 42 92 19 eller (+45) 50 24 52 65 eller mail vibereden@mail-online.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Booking
(+45) 61 42 92 19
(+45) 50 24 52 65
vibereden@mail-online.dk